Frank Feijen

Professionele hondengedragsdeskundige

Professionele hondengedrags-
deskundige

Ik ben Frank Feijen, gediplomeerd hondengedragsdeskundige. Ik help hondeneigenaren inzicht te laten krijgen in het (probleem)gedrag van hun hond. Op een deskundige en professionele manier help ik het baasje het ongewenste gedrag van de hond om te buigen naar gewenst gedrag,  door de houding van het baasje aan te passen via 3 elementen, namelijk, lichaamshouding, zelfverzekerdheid en lichaamstaal.

Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en speciaal honden. 
Zo ben ik ruim 34 jaar geleden gaan werken als hondengeleider voor diverse gemeenten als onbezoldigd opsporingsambtenaar, ik was daarnaast ook actief bij de koninklijk Nederlandse politiehonden vereniging en trainde 3 keer per week mijn diensthonden.

in 1995 starten ik mijn eigen Hondenbrigade op. ik was pas 28 jaar, dagelijks trainde en coachte ik de 50 medewerker, in 2001 heb ik ook een hondenbrigade opgestart in België, waar ook 30 personen werkten.

Naast het trainen van de honden en hondengeleiders was ik ook betrokken als helper en trainer bij de Nederlandse bond voor de diensthond, IPO trainingen en bij de reddingshonden vereniging.

In 2010 heb ik na 15 jaar mijn bedrijven verkocht en ben ik een jaar naar curaçao gegaan om daar K9 honden te gaan trainen.
in 2012 ben ik de baasjes van huishonden gaan trainen, wat natuurlijk anders is dan een werkhond, een werkhond is assertief, territoriaal en dominant. maar ook zijn er veel overeenkomsten, alle honden, huishond of werkhond hebben de 3 factoren nodig, Beweging, discipline en genegenheid.

ik merkte dat er bij baasjes van huishonden heel veel genegenheid is, maar de discipline en beweging ontbrak vaak, ook consequentie was vaak niet aanwezig, er moet Balans zijn, ja wie zij dit ook steeds weer? Ja juist Cesar Millan!!, Ik ben hem toen gaan volgen en hij bevestigde mijn juiste manier van trainen, zo min mogelijke verbale communicatie en meer met lichaamstaal, dit is iets wat honden zeer goed begrijpen,
ik heb mijn certificaten module A, module B, module C van Kynologisch Instructeur behaald en module D (probleem gedrag).
in 2015 ben ik gestart met Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven, waar ik ook nog trainingen geef.

Waarom kiezen voor gedragsdeskundige Frank Feijen?

Gecertificeerd
Consults aan huis
Prestatie gericht
100% tevreden klanten
Gecertificeerd
Consults aan huis
Prestatie gericht
100% tevreden klanten

Loopt u tegen problemen aan met uw hond? Wacht dan niet te lang met het zoeken van hulp anders is er kans dat het probleem alleen verergert en wellicht een gewoonte wordt.

Benieuwd wat ik voor u en uw hond kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor u en uw hond kan betekenen?

Scroll naar top