Tommy Van Kemenade
Google-reviews
Lees verder
Frank kan de honden echt lezen. Onze hond was een hele bangerik. Aan de slag gegaan met de tips en onder tussen heeft ze al veel meer zelfvertrouwen! En gehoorzaamd natuurlijk ook heel goed.
Stefan Steenvoorden
Stefan Steenvoorden
Google-reviews
Lees verder
Ik heb het consult met Frank voor onze Australian-Shepherd als zeer prettig ervaren. Frank is uitermate kundig en heeft veel tips die ons geholpen hebben onze hond weer in het gareel te krijgen.
Gewald Terstal
Gewald Terstal
Google-reviews
Lees verder
Ze blaf niet meer als de deurbel gaat! ­čĹŹ
Tom Smulders
Tom Smulders
Google-reviews
Lees verder
Fantastische trainers. Zeer consequent. Gaan voor kwaliteit. Enorm veel geleerd en geoefend. Onze pup Luca doet het prima.
Kim
Kim
Google-reviews
Lees verder
Na bij drie verschillende hondentrainers te zijn geweest zonder resultaat kwam ik bij Frank Feijen terecht. Frank is betrokken en zeer deskundig. Zijn daadkrachtige en resultaatgerichte manier van werken verbaasde me in positieve zin. Zijn tips en adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik voortaan rustig kan wandelen met mijn witte herder van 8 maanden. Geen getrek meer aan de lijn en dat binnen een middag! Ook zonder de aanwezigheid van Frank lukt het mij op mijn hond onder controle te houden. Niet alleen aan de lijn maar ook in andere situaties, zoals het rustig blijven zitten als de deurbel gaat. Ik weet nu zelf wat ik kan doen om mijn hond te laten gehoorzamen, dit door een andere lichaamshouding aan te nemen en krachtiger te zijn in mijn verbale communicatie. Kortom meteen resultaat.
Lizette Beers
Lizette Beers
Google-reviews
Lees verder
Frank kwam op ons verzoek bij ons thuis. We ervaarde behoorlijk wat problemen met onze jonge golden retriever van 9 maanden. O.a. Trekken bij het uitlaten. Frank is 2 uurtjes bij ons geweest en daarna hadden we een compleet andere hond. Frank legt alles duidelijk uit en gaf ons veel goede tips. Nu weer heerlijk genieten van fijne wandelingen. Maar buiten dat ze niet meer trekt met wandelen is ze ook binnen veel gehoorzamer. Aanrader!
Ingrid van Casteren
Ingrid van Casteren
Google-reviews
Lees verder
Hoi Frank, Bedankt voor jouw sessie gisteren, genoeg bruikbare tips gekregen waar we zeker iets aan hebben. Jij hebt me duidelijk gemaakt hoe we het met Boris moeten doen. Iedereen hier in huis ge├»nstrueerd en meteen aan de slag gegaan. Gewoon los laten lopen en op het renveldje gespeeld­čĹŹ. Er zullen vast nog uitdagende situaties komen, maar die gaan we vol vertrouwen tegemoet. Nogmaals bedankt. Gr fam van Casteren en Boris
Previous
Next
Scroll naar top