Kosten

Professionele hondengedragsdeskundige

Professionele hondengedrags-
deskundige

Consulten vinden plaats bij u thuis, (tenzij dat echt niet anders kan). Zo kan ik uw hond in zijn natuurlijke omgeving observeren, en hierbij kunt u mij ook het gemakkelijkst de situaties demonstreren waarin het probleemgedrag zich voordoet,  Als u op een andere locatie af moet spreken, dan kunt u dat aangeven bij het boeken van het consult.

Een consult gedragstherapie duurt gemiddeld 2 uur en kost € 150,-, (van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) en in de avond en in de weekenden € 200,-. 
Mocht een afspraak langer duren dan de tijd hierboven genoemd, dan wordt er geen extra tijd in rekening gebracht, Duurt bijvoorbeeld de afspraak 2 1/2 uur in plaats van 2 uur, dan betaalt u niets extra!. 

1 consult is in de meeste gevallen echt voldoende.

Reiskosten: (berekend vanaf rode kruislaan Eindhoven, snelste route naar adres klant enkele reis).
tot 20 km: geen reiskosten.
tussen 20 en 50 km: € 0,35 per km (heen en terug).
tussen 50 en 100 km € 0,50 per km (heen en terug)

Tijdens een consult zult u alle technieken en oefeningen in handen krijgen die u nodig heeft om het gedrag van uw hond te verbeteren. Mocht het blijken dat u meer begeleiding wilt of dat het gedrag van uw hond niet verbetert zoals verwacht, dan kunt u een vervolgconsult aanvragen binnen 6 weken voor € 50,- per uur,

Gelukkig stopt de hulp niet nadat ik de deur achter me heb dichtgetrokken. Alle nazorg via de mail en telefoon zijn uiteraard gratis.

Benieuwd wat ik voor u en uw hond kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor u en uw hond kan betekenen?

Scroll naar top